Treceți la conținutul principal

Sfaturi maritale din Sfanta Scriptura

Pe "Sclavii lui Dumnezeu" gasim ceva amuzant:

În mare ei înţelepciune, Sfânta Scriptură ne învaţă tot felul de lucruri necesare vieţii, printre care se numără şi cea mai simplă modalitate de-a ţi face rost de o nevastă:

Deuteronomul 22:28 Dacă un om întâlneşte o fată fecioară nelogodită, o apucă cu sila şi se culcă cu ea, şi se întâmplă să fie prinşi,
Deuteronomul 22:29 omul care s-a culcat cu ea să dea tatălui fetei cincizeci de sicli de argint; şi, pentru că a necinstit-o, s-o ia de nevastă, şi nu va putea s-o gonească, toată viaţa lui.

Cadouri? Invitaţii la cină? Frecţie prin discotecă? Conversaţii? Buchete de flori?
Ha ha haaaa ha ha!!!

Ăstea sunt doar pentru proşti. Dacă eşti creştin adevărat şi ţii la scriptură, pune mâna pe femeie (că doar de aia a făcut-o Dumnezeu) şi trage-i-o, nu sta şi te uita la ea, nu contează că vrea sau că nu vrea.
Ai grijă să fii şi prins în timpul violului, că altfel nu poţi s-o iei de nevastă conform legii date de creatorul omnibenevolent al Universului care l-a sacrificat pe fiul său pentru tine (altă soluţie n-a găsit).
Ai grijă să ai şi cei 50 de sicli de argint pe care să-i dai lui ta-su' (în banii noştrii 150 - 250 E).

Iar dacă cumva ai descoperit că nu-i virgină, adu-o la uşa lui taică-su şi omoar-o cu pietre pe târfa nesimţită, aşa cum scrie în Deuteronom ceva mai încolo.

Ceea ce este esenţial şi trebuie subliniat din nou, este că neapărat trebuie să fii prins atunci când o molestezi, că dacă nu eşti prins, rămâne un simplu viol şi nu se transformă în căsătorie.

Şi, după câţiva ani de mariaj fericit, în care ai făcut şi vreo zece prunci, învaţă-i pe cei de sex masculin să facă la fel cum ai făcut şi tu, iar în cazul în care se uită ciudat la tine, ia Sfânta Scriptură şi dă-le cu ea în cap până când Deuteronomul 22:28-29 li se impregnează pe creier aşa cum se impregnează urma de fier încins pe pielea vitelor marcate.

Comentarii

ionut a spus…
Nu te supara da' cam rau intelegi aici. Aici este vorba de viol , si-atunci daca o fecioara era violata dup-aia n-o mai lua nimeni, mai ales daca mai ramanea si insarcinata. De aceea o dat Dumnezeu legea asta. Cum tu nu sti de asta, pana nu demult mai ales la sate , ca pe o fecioara violata nu voia s-o mai ia nimeni in afara de cel care-a violat-o si legea asta a fost valabila pana aproape de zilele noastre. Cu toate ca nu cred ca aveau biblie pe atunci sau sa fi citit acest pasaj.
Am citit undeva de efectele negative ale incalcarii acestei legi, cu toate ca n-ar trebui sa existe violul la mijloc.