Treceți la conținutul principal

Flashback de sfarsit de an: Windows 7

Windows 7 s-a lansat in toamna aceasta intr-o lume diferita de cea in care a pasit Vista acum 3 ani. Lumea se lupta sa elimine efectele crizei globale, care a afectat economia mondiala, deci implicit si industria IT. Piata PC-urilor stagneaza dupa multi ani de continua crestere, iar un nou segment de computer si-a facut aparitia: netbook-urile.

Tendintele sunt interesante: asistam la proliferarea solutiilor “in the cloud”, dupa multi comentatori acesta fiind viitorul intregii industrii. Tot mai multi oameni (in special in tari cum ar fi India ori China) sunt “online”, nu neaaparat de la tastatura vreunui PC clasic. Din ce in ce mai des legatura acestor oameni cu lumea este realizata prin intermediul unui smartphone.

Aceste conditii economice si trend-uri nu sunt tocmai favorabile pentru lansarea unui nou sistem de operare. Si totusi, prin eleganta, simplitate si stabilitate, Windows 7 reuseste sa se impuna.

La urma urmelor, Windows 7 este bun pentru TOTI utilizatorii, si acesta este lucrul important. Acolo unde Vista nu a avut succes, in parte datorita unei publicitati nu tocmai favorabile, publicitate care a generat o perceptie negativa din partea publicului, dar si a erorilor facute de-a lungul dezvoltarii produsului de catre Microsoft, Windows 7 reuseste.

Ruleaza rapid pe virtual orice configuratie, il intalnim instalat pe netbook-uri si notebook-uri, pe Tablet-PC, in sistemele de acasa dar si in sediile corporatiste. Este optimizat pentru tehnologia SSD, si vine cu un suport hardware de exceptie.

7 este mai bun decat versiunea de Windows pe care o folositi in prezent. Incercati-l. Va veti convinge ca este cel mai bun produs tehnologic al anului care s-a incheieat

Comentarii