Treceți la conținutul principal

Crestinismul - la originea totalitarismului

Cititi fragmentul urmator. Multi "gigei in tricouri cu Codreanu", dupa cum le spune un amic, vor aproba entuziasmati. Departe de a fi atee, filosofiile criminale ale secolului trecut (national-socialismul si comunismul), s-au folosit de retorica crestina pentru a-si justifica crimele. Da, chiar si comunistii pe care mainstream-ul crestin ii prezinta drept atei, intruchipari ale antihristului. Nu ma credeti? Viitoarea postare va fi un citat din I.V Stalin...
Dar, momentan sa ii dam cuvantul sefului partidului National-Socialist al Muncitorilor Germani (der Nationalsozialistische Deutsche Arbeiters Partei - NSDAP). Remarcati accentul pe care il pun.
National-socialism. Pentru ca, dragii mei, vedeti voi, Germania Nazista e un stat de inspiratie socialista.

 “Sentimentele mele ca şi Creştin îmi arată în Domnul şi Mântuitorul meu un luptător. Mi-l arată pe omul care, odată singur, înconjurat doar de câţiva discipoli, i-a recunoscut pe aceşti Evrei drept ceea ce erau şi a chemat oamenii la luptă împotriva lor. Este un adevăr Dumnezeiesc că el s-a desăvârşit nu în suferinţă ci ca luptător.


Ca creştin şi ca om citesc cu iubire nesfârşită pasajul care ne spune cum Domnul s-a ridicat toată puterea Sa, a apucat biciul şi a alungat din Templu puii de vipere. Cât de teribilă a fost lupta sa împotriva otrăvii Evreieşti!


Astăzi, după două mii de ani, cu multă emoţie realizez mai profund decât înainte faptul că acesta a fost motivul pentru care El a trebuit să îşi verse sângele pe Cruce.


Ca şi Creştin nu trebuie să mă las înşelat, ci am datoria să fiu un ostaş întru Adevăr şi Dreptate.



Dacă este ceva care ar putea demonstra ca acţionăm corect, acel lucru sunt greutăţile care cresc pe zi ce trece. Ca şi creştin am o datorie şi faţă de poporul meu, şi când mă uit asupra poporului meu îi văd muncind şi trudind, iar la sfârşitul săptămânii au parte doar mizerie şi amărăciune.


Când ies dimineaţa îi văd pe aceşti oameni stând la cozi, iar când privesc chipurile lor chinuite, atunci nu cred că aş fi Creştin, ci aş fi diavolul însuşi dacă nu mi-ar fi milă de ei, dacă nu aş face ca Domnul nostru acum 2000 de ani şi nu m-aş împotrivi celor care ne exploatează şi ne jefuiesc astăzi poporul.”

Va place, nu-i asa? Va identificati cu autorul? Il aprobati? Rau de voi, iubiti crestini. Iata cum va justificati crimele si intoleranta. Cuvintele acestea au fost rostite de Adolf Hitler pe 22 aprilie 1922 si publicat in “Noua mea Ordine”….

Comentarii

razvan a spus…
Nu sunt foarte sigur ca Hitler a rostit cuvintele alea din convingeri crestine. Este posibil sa le fi folosit doar pentru manipularea maselor. Asa e... crestinismul este folosit pentru manipulare, din pacate. Am avut si noi astfel de personaje: vezi Zelea Codreanu si mai noul Vadim Tudor.
Sunt doar... a spus…
chiar daca Hitler nu a rostit vorbele acelrea din convingere, masele largi ale populatiei s-au regasit in ele.
Cat despre personajele de pe la noi, ai sa gasesti un serial in patru parti (pana acum) pe blog (Crime in numele lui Dumnezeu), in care analizez niste lucruri despre care nu prea ne place sa vorbim.