Treceți la conținutul principal

Rulati vechiul NTBackup in Windows 7

Odata cu Windows Vista, Microsoft a introdus tehnologii noi, cu adevarat revolutionare, si in privinta sistemului de backup si restore.
Dar, ce ne facem daca constatam ca avem nevoie de vreun fisier vechi, de pe vremea cand aveam instalat Windows XP, sau chiar Windows 2000? Chiar daca avem o salvare de atunci, nu ne ajuta.
Noul Backup and Restore nu deschide fisiere cu extensia .bkf, iar Windows 7 a pierdut si posibilitatea de a rula independent utilitarul "Removable Storage management" (pe care il puteti activa in Windows Vista din meniul “Control Panel”, “Programs”, “Turn Windows Features on or off”) si care deschidea backup-urile realizate prin intermediul vechii arhitecturi.

Dar, cu toate astea, se poate: daca aveti pe undeva un Windows XP, copiati din "Windows", "System32", urmatoarele trei fisiere: ntbackup.exe, ntmsapi.dll, vssapi.dll. Creati un director in Windows 7 cu aceste trei fisiere, si lansati in executie programul ntbackup. Ignorati avetizarea si continuati. Ati reusit, aveti acces la vechea interfata de backup si puteti accesa salvarile vechi.

Daca aveti intrebari, sugestii, sau alte request-uri dati un semn la highmageblog@gmail.com

Comentarii