Treceți la conținutul principal

Intoleranta religioasa

Gardianul ne informeaza ca in decembrie 2009 la ONU s-a votat o rezolutie privind orientarea sexuala, prin care se urmarea "inserarea unor notiuni referitoare la „orientare sexuala” in tratatele internationale privind drepturile omului de sub egida ONU. De asemenea, se incearca interpretarea tratatelor internationale existente ca interzicind discriminarea pe baza de “orientare sexuala.”"

Rezolutia a fost respinsa, se pare cu largul concurs al tarilor arabe, care au votat, desigur, impotriva ei.

In presa noastra, Vadim Tudor e in extaz: "Nu sunt nici pentru lichidarea acestor pacatosi, dar daca nu se pot abtine sa-si consume viciul in liniste, fara ostentatie, fara parade si fara alte drepturi speciale asa cum cer ei. Am ajuns in situatia ca ei sa se considere normali, iar pe noi nebuni. Este inadisibil asa ceva si este exclus sa pot accepta orice fel de oficializare a relatiilor dintre persoanele de acelasi sex, sau Doamne fereste chiar casatorii si adoptii”, a declarat presedintele PRM, completand ca, in calitate de europarlamentar, va face tot ce-i sta in putere pentru ca in Romania homosexualii „sa fie tinuti la respect”, deoarece „au intrecut orice limita”." 

Acum, minoritatile sexuale ar trebui sa fie fericite ca nu se aplica niscaiva "solutie finala" la adresa lor, nu?


Si, actionand probabil dupa principiul "frate cu Necuratul pana treci puntea", Dan Ciachir ne lamureste: "votul exprimat de Guvernul Romaniei este unul „anticrestin” si care se coreleaza cu paganismul Europei Centrale. „Este votul unei administratii, nu al unui popor, care nu a decazut intr-atat. Sunt convins ca Rusia, de exemplu, nu a votat favorabil. Cum sunt convins ca Israel a votat pentru. De asemenea, tarile arabe ne dau din nou o dovada de superioritate".

Cum adica "din nou o dovada de superioritate"?!! Sigur, este admirata ortodoxia rusa, infierat Israelul. Nimic nou. Noutatea e alta: se pare ca individul se uita cu jind la tarile arabe si la modelul de toleranta religioasa promovat de acestea. Parerea mea e ca viseaza noaptea spanzuratori ridicate in piete publice, executii pe stadioane si lapidari ale femeilor adultere.

Ceea ce imi aduce aminte de o postare mai veche de la TLP, care vine si cu doua poze ajutatoare:




"Ce ai prefera să fie copilul tău: gay sau călugăr? Lesbiană sau măicuţă?"
....
"Eu personal aş prefera varianta care i-ar limita cât mai puţin orizonturile şi l-ar face să se simtă împlinit în toate aspectele vieţii, în special în cel emoţional. Nu pentru mine, ci pentru el/ea"

Comentarii

ionut a spus…
daca toti barbatii am fi gay si toate femeile ar fi lesbiene atunci in cel mult 80-90 ani n-ar mai viata pe pamant si n-ar avea cine sa-i ingroape pe ultimii.

daca vor drepturi sa traiasca ca oamenii normali, daca nu afara din romania.