Treceți la conținutul principal

De prin biserica

Mai vechi, dar foarte instructiv. Merita vizionat.

Comentarii

Anonim a spus…
Mancare, haine, pzda la discretie...daca mai da si un wisichi, popa ma fac!
Pappy a spus…
A fi crestin este un mod de viata. A fi popa nu inseamna a fi crestin. Nici tu daca intri intr-un garaj nu esti masina.

Crestinismul este un mod de viata. Intelept. Rational. Crestinismul adevarat este rar. Foarte rar.

Vine dintr-o combinatie naturala de logica si spiritualitate care u poate fi perceputa de cat in conditiile unei educatii sanatoase.

Mi-as dori sa fiu crestin. Pentru a putea iubi cu dragoste fireasca. Pentru simpla idee de respect neconditionat fata de cei din jur.

Pentru a nu ma abrutiza. Pentru ca este o diferenta intre a fi HOMO SAPIENS si a fi OM.

Chiar si ateu fiind sunt curios cum poti justifica de exemplu curvia, homosexualitatea si lesbianismul de exemplu...

Chiar si din punctul de vedere al unui ateu, alinarea poftelor incitate de instinctele primare sunt mai aproape de regnul animmal si mai departe de cvilizatie.

Civilizatia a inaintat tehnologic dar s-a imbolnavit ca relatii inter-umane. Cred ca este foarte usor sa realizam ca un spirit prea putin sau superficial educat va comite eroarea de a crede ca numai ce se vede conteaza...

Aud mereu de cruciade cand eu vorbesc despre crestinism. Aud mereu despre certurile din sinoade pentru introducerea sau nu a unor scrieri apocrife.

Toate acestea nu au nimic de a face cu crestinismul si cu Isus Cristos cu atat mai putin.Au insa foarte multde aface cu lipsa de educatie si ingustimea ratiunii umane.

Astazi avem mai putine curve desi sexul este la liber. Astazi homosexualitatea si lesbianismul sunt privite nu cu intelegere ci ca ceva obligatoriu pentru a fi modern, desi chiar si un ateu poate intelege ca democratia inseamna majoritatea si nu minoritatea.

A fi ateu este o religie in sine. Religia egoului exacerbat prin proslavirea omului. Cu consecinte dezastruoase, in pofida evidentului progres tehnologic.
Unknown a spus…
IUUUH si vai de pacatele mmele, cele grele si far' de numar, ce s-a umflat tarata in el soro. Si zice ca nu-i crestin. Pai daca scrie asa unul care aspira la statutul de crestin, cand intalnim unul adevarat, un crestin "pe bune", cred ca trebuie sa fugim, sigur ne pune fara prea multa vorba pe rugul salvator.
Si nu mi-e clar ce vrea daca nu-i crestin. Pappy-lapte, puiule, aici e un loc al pierzaniei ateiste, eu zic ca trebuie sa pleci pana nu-ti compromiti repede sansele salvarii sufletelului ala nepretuit pe care il ai.

"Mi-as dori sa fiu crestin. Pentru a putea iubi cu dragoste fireasca. Pentru simpla idee de respect neconditionat fata de cei din jur."

Si inteleg ca nu iubeste cu dragoste fireasca deci e un mic homosexual reprimat. Hei, esti om, zambeste, mi se rupe cu cine ti-o tragi. Doar crestinii simt nevoia sa normeze dreptul la sex. Rezulta ca esti pe drumul cel bun. Poate o sa te accepte prin vreo chilie un barbos pidosnic. :P
Restul e retorica cretina, pardon crestina, standard. Nothing new.
Vai de democratie daca tot ceea ce inteleg crestinii din ea e un fel de dictatura a majoritatii. :)
Asa le place lor, sa fie intergimentati ca oile. :)
Stai linistit mic-crestin in devenire nu abuzeaza si nu iti abrutizeaza nimeni sufletul ala mic si plin de ura. Numai voi in istorie ati facut asta, stiai?
Hai, pune mana pe Biblie si mai cauta-ne cand ajungi la pasajul ala cu umilinta si oblazul celalalt.
Spor la treaba si odinha placuta a unicului neuron.
Sunt doar... a spus…
Valeria, mi-ai provocat un hohot de ras. Eu am hotarat sa nu mai bag omul respectiv in seama, cel putin nu atata vreme cat repeta obsedant aceleasi teme uzate: comunismul, revolutia, adevaratul crestinism (care o fi ala nu va afla niciodata nimeni, desigur).
Te mai astept pe aici, si asa spunea cineva ca sunt in goana dupa vizitatori.
ionut a spus…
M-a surprins placut Pappy, aproape ca nu-mi vine a crede . Ma bucur de el, este o persoana sincera si cu dispozitia de a face binele, si mai devreme sau mai tarziu Dumnezeu i se va descoperi si cred ca va fi un crestin model, si ne va rusina pe noi, astia ortodocsi,care avem adevarul, dar care traim ca niste pagani cateodata.
Anton a spus…
Bucurati-va fratilor, dupa cum graieste Ionut, crestinul, caci cine se aseamana, se aduna.
Am crezut ca le-am vazut pe toate, dar se pare ca atat cat traiesti inveti. Aflu cu uimire ca adevaratii crestini traiesc intelept si rational. Adevarat va spun ca daca te iei dupa tampenia asta descoperi ca nu a existat niciodata vreun crestin pe planeta asta.
Mai toti crestinopatii astia au o viata extrem de searbada de vreme ce se grabesc la fiecare postare sa infiereze sexul. Saracii de ei.
Oricum, astuia de mai sus nu i-ar strica inainte sa ne vorbeasca despre sex sa dea o tura pe la scoala. Are probleme mari cu gramatica si topica frazei. De la versetele biblice, fara indoiala
Ioana a spus…
Ha ha ha ha ha ha
Stii care e cea mai grea lovitura pentru indivizi ca astia, NeFe la greu? Sa-i ignori. Daca le dai atentie, li se pare ca sunt importanti, ca lumea se raliaza mesajului lor, au impresia ca devin un fel de lideri de opinie. M-am uitat pe blog-ul ala sinistru. O colectie de porcarii. Vede numai conspiratii si uneltiri de tot felul. E un om incredibil de frustrat.
In toate statisticile pe net e oricum in cadere libera. Arunca un ochi pe ZeList daca nu crezi.
Concluzia? Nu merita atentie.