Treceți la conținutul principal

De ce sex inainte de casatorie

Stiu, iubiti credinciosi ca atat sfintia sa Saul din Tars, zis si Pavel, dar si frustratii parinti ai bisericii care i-au calcat cu cinste pe urme, au facut tot posibilul sa murdareasca actul sexual.
Gasim termeni naucitori: curvie, preacurvie, necuratie. Energii nebanuite au fost canalizate pentru a interzice normalul, a infiera firescul, a condamna si norma iubirea. Sfintiile lor ne spun cand putem, cum putem, cu cine putem si mai ales cat putem sa o facem. S-au bagat in viata si intimitatea noastra cu o ravna demna de o cauza mai buna.

Acestea fiind spuse, am gasit la un apologet crestin o lista de 19 motive pentru care tinerii ar trebui sa stea fara de prihana pana cand se savarseste taina casatoriei.
Sar peste faptul că autorul, în cel mai sigur mod, habar nu are ce miros are pasarica şi cum arata, dar este fara indoiala specialist în virginitate. Mai in gluma, mai in serios trec direct la sfaturile mele, care vor urma exact linia sfaturilor lui.

1.Zic cre(s)tinii ca Dumnezeu a spus-o. Cresteti si va inmultiti. Prin asta sigur s-a referit la sex, nu la eugenie. Si toata lumea ştie că sexul după casatorie diminuează şansele de procreere, pentru că oamenii casatoriti au diferite perversităţi nebiblice în cap, cum ar fi sexul anal, sexul oral, manual şi alte tipuri de sex, mult si aprig condamnate de prea minunata religie.

2. Daca o faci inainte de casatorie şi ramai gravida, cresc şansele sa il agati pe fraier şi sa il convingi sa se insoare cu tine. Ştie oricine ca un barbat cu capul pe umeri fuge ca dracu de tamaie de o virgina. In primul rand ca nu sta şi in al 2 lea rand, cand auzi o femeie la 25 de ani ca e virgina, clar se pastreaza pentru ala cu care vrea sa se marite. De aceea, la primul semn de chemare sexuala din partea unei virgine, un barbat deştept fuge cat poate de repede şi nu se uita in urma, pentru ca se poate impiedica şi, doamne fereşte, il poate prinde.

3. O femeie cu destula practica inainte, este o femeie experimentata. Sperma se spala iar in vagin moare dupa 3 zile. Deci nu trebuie decat sa aştepti 3 zile, ca sa nu te calci pe bataturi cu predecesorul tau. Şi din asta caştigatorul eşti tu. Nu trebuie sa te mai zbati sa o convingi sa o ia in gura, sexul pe la spate nu i se va mai parea umilitor iar sexul anal va fi o experienta interesanta.

4. Zice nea caisa asta ca Intimitatea sexuala acopera dificultati serioase intr-o relatie. Adica, dupa ce i-am cerut mana de la parinti, trecand peste furcile caudine ale lui tac’su, care acum ştie in mod oficial ca cineva işi baga aia in munca lui, sa nu fac sex? Prieteni am destui. Sotie (adica femeia cu care imi petrec cel mai mult din viata) e una singura. Nu ar fi frumos sa ştiu dinainte de a lua decizia asta al naibii de importanta, ca sunt compatibil sexual cu ea? Sau daca nu suntem compatibili, ne salveaza postul şi rugaciunea?

5. Sexul de calitate aduce dragoste. Clar. Desigur, asta daca eşti bun in pat. Iar aici iaraşi intervine experienta. Cum a sa ştie biata fata daca sunt bun sau nu, daca o am mare sau mica, daca inainte nu a mai fost vizitata de altii, ca termen de comparatie? Cum sa stiu eu daca e ce-mi trebuie daca e prima pasarica din efemera mea existenta pe pamant

6. Sentimente de vinovatie nu exista decat in mintea bisericoşilor stupizi. Dimpotriva, oamenii ar trebui sa invete sa se bucure de corpul lor, de tot ceea ce pot oferi. Singura biserica stramoseasca condamna asta şi incumba sentimente de vinovatie religioşilor cu palarie şi basma. Şi aşa se ajunge la binecunoscuta pozitie sexuala “Batuta cu strigaturi”, in care el o bate şi ea striga, in 99% din cazuri. Celelalte cazuri sunt exceptii de la natura şi nu se iau in considerare.

7. Daca nu o sa o faci, o sa regreti intotdeauna. E normal sa vrei sa ştii şi cum e cu altul. Daca o faci inainte de a te casatori, nu raneşti pe nimeni, decat eventual pe prietenul/prietena cu care te trageai de codite, dar nu strici o casnicie dup a ce constati ca nu merge, pe baza explicatiei "Am vrut sa vad daca futi bine".

8. Graviditatea e alt motiv pro-sex. Pentru ca astfel femeile afla ca jucarica aia dintre picioare are şi utilitate publica. Astfel, o vor trata cu mai mult respect, vor invata ca prezervativul se foloseşte nu doar pentru ca are aroma de capşuni şi straluceşte in intuneric. Plus ca din plozii nascuti in afara casniciei ies masculii cei mai feroce.

9. Cica sa nu faci sex ca faci cancer. Da, clar. Şi daca faci laba, iti iese par in palma. Mai ales ca e pacat de moarte. Sex se face doar ca sa inmultim turma oilor lui doamne-doamne

10. Bolile cu transmisie sexuala. Pai aici vorbim de prostitutie sau de sex liber consimtit intre 2 oameni? In principiu, daca o faci, o faci cu cineva pe care il cunoşti cat de cat, iar pentru restul aventurilor de-o noapte ne reamintim pasul 8, in care explicam de ce sunt bune prezervativele.

11. Sexul te ajuta sa iti pierzi virginitatea. Da, prin introducerea in vagin a unui obiect tare, scapi de pielita aia care iti creeaza numai probleme de la naştere. Nu mai trebuie sa ai grija cand te speli sa nu o rupi, nu mai eşti preocupata, cand te joci de-a mama şi de-a tata cu prietenul, sa nu o scapi inauntru. Daca o scapi, aia e, tot inainte.

12. Iti creşte reputatia. Daca eşti pustan, vei fi catalogat drept un macho. Toti ceilalti baieti te vor invidia cu spume şi te vor privi ca pe regele lor neincoronat. Parerea ta va caştiga in greutate, vei fi expert in orice, berile consumate gratis la pub se vor inmulti. Pentru ca tu eşti cel CE ŞTIE.
Daca eşti femeie, aia e. Ghinion. Unii te vor numi curva. Dar adevaratii barbati te vor respecta. Si oricum, esti o tipa independenta iar gura lumii nu te intereseaza. Si apoi, ai facut de toate, se cheama ca STII si nu te apuca curiozitatea sa experimentezi cand ai deja niste ani, poate un copil si poti pierde totul.

13. Ai mai multa incredere intr-un partener experimentat. Daca te-ai insura cu o pipita de 19 ani, este ca ti-ar fi frica sa o laşi singura pana la paine? Cunosc x cazuri de sex vara, pe casa liftului. Fustita scurta, chiloti tanga şi un penis lung asigura succesul garantat al ecuatiei. Şi dupa ce vine acasa, e ca noua, pentru ca finalitatea intotdeauna e in gura, sa nu lase urme.

14. Imbogateşte activitatea din luna de miere? Asa zici matale. Cum ar fi sa te duci in Antalia, cu pretul salariului pe juma de an şi in loc sa ti-o tragi pe masa, sub masa, pe pereti, sub pereti, pe veceu, chiuveta, cada, palmieri şi corcoduşi, tu sa stai şi sa suspini fals indurerat langa ea, pentru ca inca o mai doare rana de la himen, in gura nu o ia pentru ca ii este ruşine iar gaura fundului este tabu?

15. Intimitatea inainte de casatorie creeaza obiceiuri placute dupa casatorie. Ştii ca vii acasa la cineva care adora sa te aiba, nu la una care a descoperit ca penisul e inamicul care o face sa sufere, iar obiectivul ei in viata e sa iti toarne un plod şi dupa aia sa se ingraşe.

16. Femeile care fac sex sunt mai sanatoase. Au ciclu regulat, au dureri mai mici la ciclu şi da, se şi freaca pe ciclu, pentru ca sunt pofticioase. Barbatii care fac sex nu mai au coşuri şi par in palma.

17. Ştii ca te vei casatori cu cel/cea cu care ai cea mai mare compatibilitate sexuala. Degeaba o iubeşti, daca ea e galeata intre picioare, iar tu eşti o salcie sfioasa. Degeaba te iubeşte daca pentru ea orgasmul inseamna o bucata de cauciuc şi un film erotic cu barbati dotati.

18. Sexul te apropie de Dumnezeu. Adica, sa fim serioşi, toti adorati ca femeia voastra sa tipe DUMNEZEULE!!!! in momentul final, nu? Adica na, cel putin mie imi place şi nici macar nu cred in Jesus.

19. Fa-o frate! De ce ar trebui sa dau eu seama in fata oricarui coşuros de pe net de ce şi cu cine o fac? O fac pentru ca e placut, nu ca ai sti matale ce e aia. Iar daca NATURA nu voia sa o fac de placere, nu inventa ORGASMUL.

Comentarii